Bli en av oss

Vill du arbeta på en arbetsplats där det alltid händer saker? Då kanske GPA är rätt plats för dig. Telefonen är aldrig tyst, inkorgen är aldrig tom och och arbetskamraterna trevliga. På GPA händer det alltid något. Ta chansen att få arbete i ett modernt, dynamiskt företag med rätt anda och vision för framtiden!

GPA expanderar, nu söker vi:

Produktchef inom Installationssystem

GPA växer konstant och nu letar vi efter dig som vill bryta ny mark med vårt senaste tillskott i sortimentet. Är du tekniskt intresserad? Gillar du kundkontakter och att driva projekt? Tjänsten utgår från vårt säljkontor i Solna.

Läs mer och ansök till tjänsten

 

Installationssystem

Teknisk Säljare Avloppsteknik

Som teknisk säljare arbetar du med att skapa affärer med nya och befintliga kunder. Du arbetar med fokus mot konsult och hjälper till att beräkna och rekommendera hållbara systemlösningar. Låter det spännande? Tjänsten utgår från vårt säljkontor i Solna.

Läs mer och ansök till tjänsten

 

Avloppsteknik

Teknisk Innesäljare

Vi söker ett nytt tillskott till vårt team av tekniska innesäljare till vårt huvudkontor i Hjärnarp, utanför Ängelholm. Arbetet är både varierat och lärorikt, och kundens behov och utmaningar står alltid i vårt fokus. Låter det spännande?

Läs mer och ansök till tjänsten

 

Säljare