Vi hjälper dig att optimera flödet hela vägen 

Genom att hjälpa dig att hitta rätt produkter för vatten, korrosion och slitande media, ge dig relevant kunskap och dela med oss av våra erfarenheter ser vi till att din installation blir optimal – Både när det gäller pris och prestanda!

GPA började en gång i tiden som en distributör av rör och rördelar. Vår idé då, som nu, var att erbjuda marknadens bästa tillgänglighet och service. Det uppskattades av våra kunder och efterhand fick vi frågor om vi även kunde leverera andra komponenter, som till exempel kopplingar, ventiler och svetsmaskiner. Vi började därför utvärdera fler tillverkare och leverantörer för att hitta de bästa på marknaden och genom åren tog vi in allt fler produkter i vårt sortiment. Efterhand som vi breddade vårt utbud, ökade även våra kunskaper om hur olika komponenter måste vara utformade för att fungera ihop för att skapa ett optimalt flöde.

Idag, 40 år senare har vi utvecklats till en systemleverantör inom flödesteknik med en bredd som är unik i Skandinavien. Det gör att vi kan hjälpa dig att hitta de komponenter och material som fungerar bäst för just dina ändamål, oavsett vad du har för behov. Du kan också dra nytta av vår stora processerfarenhet och använda oss som rådgivare i konstruktionsfasen. Våra säljare har lång erfarenhet och unik kompetens som kan hjälpa dig att hitta den optimala lösningen. Vi delar även med oss av vår kompetens genom flera olika utbildningar inom allt från svetsmetoder till materialkunskaper.  

Kort sagt, vi hjälper dig att optimera ditt flöde. 

Välkommen till GPA! 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Välkommen till GPA

Genom att hjälpa dig att hitta rätt produkter för vatten, korrosion och slitande media, ge dig relevant kunskap och dela med oss av våra erfarenheter ser vi till att din installation blir optimal – både när det gäller pris och prestanda.