GPA Stödjer

GPA Stödjer årligen ett antal organisationer, med ekonomiska donationer, som vi tycker har ett viktigt syfte och som överensstämmer med våra värderingar.

Hjärnfonden

I år har GPA valt att skicka julklappen till Hjärnfonden. ”Vår julgåva hjälper forskningen om hjärnan att göra framsteg. Alzheimers sjukdom, depression och migrän. Hjärnans diagnoser är många och de drabbar oss alla. Är det inte vi själva, så är det en familjemedlem, en vän eller en kollega.” Ta hand om er!

Aktiv Skola

Stiftelsen Aktiv Skola arbetar med socialt entreprenörskap. Aktiv Skola brinner för de frågor de driver och vill bidra så mycket de kan för att skapa en bättre skola i Sverige. Aktiv Skola har tagit hjälp av de kunnigaste personer de har hittat för att förmedla aktuellt och relevant material kostnadsfritt till alla skolor.

Idrottsföreningar

GPA sponsrar också föreningar och idrottare som ligger oss varmt om hjärtat. Idrotten är en viktig del i ett hållbart samhälle. Vi inspireras av drivkraften, glädjen och gemenskapen som idrott framkallar. Som ett sammansvetsat team älskar vi känslan av att spränga gränser och nå mål. Genom att vara med och sponsra nedan föreningar hoppas vi vara med och bidra till en hållbar samhällsutveckling.