Ett bra flöde inom life science kräver en erfaren systemleverantör    

Under många år har vi försett life science-industrin med ett brett utbud av produkter för bland annat kemhantering och tillverkningsprocesser. Vi har levererat lösningar till allt från livsmedelsproduktion och renvatten till läkemedelstillverkning och laboratorier. Som Skandinaviens bredaste systemleverantör av produkter och med en gedigen teknisk kunskap hjälper vi dig att skapa ett optimalt flöde genom hela installationen. 

Som systemleverantör har vi ett brett erbjudande för life science

Beroende på vilken typ av verksamhet inom life science det handlar om ser behovet av att hantera flöden ut på olika sätt. Inom renvatten behövs bland annat rör i PVDF och zero deadleg-ventiler när det är höga krav på vattenrenhet. Livsmedelsindustrin har behov av motståndskraftiga rörsystem som klarar höga renhetskrav (High Puritysystem) med vulstfria svetsskarvar. I laboratoriet finns behov av RO-vatten och högpresterande rörsystem. Läkemedelsbranschen behöver bland annat rörinstallationer som håller GMP-standard och integrerade provtagningsventiler. På GPA har vi arbetat med ett flertal olika industrier inom life science under många år. Vi har både erfarenheten och de produkter som behövs för att lösa alla dessa utmaningar och mer därtill.

Med det mesta på lager kan vi garantera en trygg leverans  

Genom åren har vi kontinuerligt breddat vårt sortiment och lagerför idag rör och rördelar i en mängd olika dimensioner och material, men även membranventiler, provtagningsventiler, flänsskydd, plastfläktar, installationsmaterial och allt annat som krävs för en fungerande installation. Det gör att vi kan erbjuda snabba leveranser och förstklassig logistik. Samtidigt har vi utvecklat våra material- och systemkunskaper vilket gör att vi kan bidra med en stor teknisk kompetens och rådgivning redan under projekteringsfasen. Så oavsett om din utmaning handlar om att optimera flödet i livsmedelsproduktionen, läkemedelstillverkningen eller laboratoriet, har vi erfarenheter att dela med oss av.

Fråga en expert

Under många år har vi försett life science-industrin med ett brett utbud av produkter för bland annat kemhantering och tillverkningsprocesser. Vi har levererat lösningar till allt från livsmedelsproduktion och renvatten till läkemedelstillverkning och laboratorier.