En komplett lösning för restaurangens fettavskiljare 

Vi nöjer oss inte med att bara sälja en högkvalitativ fettavskiljare till restauranger och storkök. Vi hjälper dig även att dimensionera hela systemet, från rör till pumpar, och levererar en färdig lösning som garanterat håller måttet. Dessutom följer vi upp hur väl den fungerar och servar den så att den håller under lång tid framöver. Här kan du se vårt sortiment av fettavskiljare restaurang.

ALLA RESTAURANGER MÅSTE HA FETTAVSKILJARE

Alla kommersiella fastigheter som inrymmer ett restaurangkök måste enligt lag ha en fettavskiljare. Anledningarna är att den skyddar ledningsnätet och att kommunen inte vill ha in stora mängder fett i reningsverken. Dessutom är fettavskiljaren positiv även för restaurangen, eftersom den förhindrar att det blir stopp i avloppet. Att installera ett system för fettavskiljning kräver inte bara att man dimensionerar den rätt utan även att man tar hänsyn till förutsättningarna. Om fettavskiljaren till exempel ska installeras i en källare som ligger lägre än det anslutande avloppsnätet krävs det pumpstationer för att transportera upp vattnet. I de kommunerna där matavfallskvarnar är godkända krävs det även särskilda matavfallsystem som renar vattnet innan det kan släppas ut på ledningsnätet.

Vi tar hand om hela lösningen från vask till avlopp

På GPA har vi ett brett utbud av produkter för förflyttning och rening av avloppsvatten i restaurangmiljö. Det gäller allt från fettavskiljare till matavfallssystem. Vår styrka är att vi är en komplett systemleverantör, inte bara av högkvalitativa tysktillverkade fettavskiljare, utan allt som krävs för att hela processen ska fungera. Det kan till exempel handla om att installera pumpstationer för att transportera avloppsvattnet upp till det kommunala ledningsnätet. Vi kommer även ut till dig på plats och räknar ut vad som behövs för att installationen ska bli rätt dimensionerad. Vi levererar, står för service och följer upp att det fungerar som det ska. En helhetslösning som, i kombination med vår långa erfarenhet, ger dig en bekymmersfri vardag så du kan fokusera på att ge gästerna en oförglömlig matupplevelse.  

Fråga en expert

Vi hjälper dig även att dimensionera hela systemet, från rör till pumpar, och levererar en färdig lösning som garanterat håller måttet. Dessutom följer vi upp hur väl den fungerar och servar den så att den håller under lång tid framöver.