40 år av kunskap

Vi fyller år! Vilket vi givetvis vill fira med våra kunder! Vi kommer under året arrangera kunddagar på våra kontor i Hjärnarp, Göteborg och Stockholm – vi hoppas att du kan komma och fira med oss!

Ett sammansvetsat gäng

GPA började en gång i tiden som en distributör av rör och rördelar. Vår idé då, som nu, var att erbjuda marknadens bästa tillgänglighet och service. Det uppskattades av våra kunder och efterhand fick vi frågor om vi även kunde leverera andra komponenter, som till exempel kopplingar, ventiler och svetsmaskiner. Vi började därför utvärdera fler tillverkare och leverantörer för att hitta de bästa på marknaden och genom åren tog vi in allt fler produkter i vårt sortiment. Efterhand som vi breddade vårt utbud, ökade även våra kunskaper om hur olika komponenter måste vara utformade för att fungera ihop för att skapa ett optimalt flöde.

Idag, 40 år senare har vi utvecklats till en systemleverantör inom flödesteknik med en bredd som är unik i Skandinavien.

Hållbarhet i fokus

GPA arbetar målmedvetet med ständiga miljöförbättringar i syfte att förebygga och minimera negativ miljöpåverkan från vår verksamhet och de produkter vi säljer. Vårt mål är alltid att med god marginal uppfylla de krav som ställs av våra kunder och av miljölagstiftningen. Vårt arbete ska ske med hänsyn till effektiv resursanvändning genom att vi aktivt arbetar för att hushålla med energi och material. Då det är miljömässigt motiverat och praktiskt möjligt ska vi sortera ut och återvinna det avfall som uppstår i verksamheten. GPA ska agera och upplevas som en leverantör med hög miljömedvetenhet och kompetens. Detta genom att det personliga ansvaret hos alla medarbetare upprätthålls och att alla ständigt utvecklas genom utbildning, information och aktiv medverkan i miljöarbetet.

Mer än bara flyt

Kundevent

Vi vill gärna fira tillsammans med er! Under året kommer vi ha kundevent på vårt huvudkontor i Hjärnarp och säljkontor i Göteborg och Stockholm – Det vill ni inte missa! Under kundeventet kommer vi bjuda på kunskap, produktnyheter, mat och dryck.

Anmäl dig och dina kollegor redan idag!

Mer Information kundevent
Hjärnarp – 23 September

Först ut är vårt kundevent i Hjärnarp – Fredagen den 23 september slår vi upp portarna till vårt huvudkontor. Kom och fira med oss. Vi bjuder på god mat & dryck och visar upp vår breda produktflora. Våra experter finns på plats för att informera och svara på frågor.

Ni kommer dessutom att få prova på att svetsa i vår fina verkstad. Vår tekniska chef Daniel Ejdeholm kommer under två sittningar att berätta om plasternas egenskaper och livslängder i förhållande till media, tryck och temperatur.

Tid: Öppet hus mellan klockan 10-15
Var: Brovägen 5 i Hjärnarp
Föreläsning: kl 10.30-11.30 eller 13.00-14.00

Vi kommer att ha tävlingar och utlottningar under dagen med fina priser – detta vill ni inte missa!
Varmt välkomna!

Namn
Vilket kundevent vill du anmäla dig till?(Obligatoriskt)
Vi vill delta på föreläsningen
Daniel Ejdeholm, Teknisk chef GPA, Hjärnarp 23 september
Vill du ta med dig dina kollegor? - Vad kul! Välj nedan hur många ni blir.
Har du någon allergi vi ska ta hänsyn till? Fyll i nedan.