En pålitlig partner med optimala lösningar

Ett långsiktigt samarbete

Agru är en en ledande leverantör av högkvalitativa plastprodukter och lösningar för olika industriella tillämpningar. Med över fyra decennier av erfarenhet är Agru GmbH kända för att erbjuda innovativa och pålitliga produkter som uppfyller de högsta industriella standarderna. Agru GmbH erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för att möta behoven inom industriell plaströrsteknik.

 

Vårt sortiment från Agru

GPA har sedan 1999 valt Agru som leverantör till stora delar av vårt sortiment bl a:

Rör och rördelar i PE och PP
Polyeten och polypropen rör och rördelar är konstruerade för att ge långvarig prestanda och motståndskraft mot kemikalier och korrosion. Av högsta kvalitet, lämpliga för krävande industriella miljöer.

Dubbelrörsystem
Dubbelrörsystem är idealiska för applikationer där överlägsen skyddsnivå och lång livslängd är av yttersta vikt.

Betongskyddsliner
Betongskyddsliner skyddar betongkonstruktioner och sänker livscykelkostnaderna.

IR-svetsar
Avancerade IR-svetsmaskiner för höga krav på svetsarbetet.

Kvalitet och innovation

Agrus produkter är kända för hög kvalitet och överlägsen innovation, de har etablerat sig som en global aktör och levererar produkter och lösningar till kunder över hela världen. Dessutom strävar Agru efter att erbjuda miljövänliga produkter och lösningar genom att fokusera på hållbarhet och återvinningsbara material. Något som ligger i linje med våra hållbarhetsmål. Deras dedikerade team av experter inom plaströrsteknik är redo att tillsammans med oss på GPA ge dig den mest optimala lösningen för din applikation.

Kontakta en expert!

Är du nyfiken på att utforska vårt sortiment av produkter från Agru? Vårt dedikerade team står redo att svara på alla dina frågor och ge dig den expertis du behöver för att hitta rätt lösning för dina behov. Tveka inte att kontakta oss – vi är här för att hjälpa dig på bästa möjliga sätt!