Nu erbjuder vi ett heltäckande sortiment av rörsystem, ventiler och provtagare i PTFE!

Inom modern processteknik är det viktigt med korrekt och säker provtagning. Höga kvalitetsmål, minskade toleranser, garanterad personsäkerhet och större miljökrav är faktorer som ökar trycket på industrin att förbättra provtagningen. GPA Flowsystem har mångårig erfarenhet och erbjuder marknadens bästa lösningar för representativ provtagning på ett tryggt och miljömässigt sätt.

GPA är ny distributör för Swissfluid i Sverige och erbjuder hela sortimentet från denna tillverkare som erbjuder linade ventiler och armaturer och inte minst användarvänliga provtagningsventiler och system.

Swissfluid AG är ett innovativt och flexibelt familjeföretag som sedan 35 år tillverkar högkvalitativa produkter som fluorplastinklädda processventiler och utrustning för provtuttag från kemiska processer. Verksamheten kännetecknas av hög flexibilitet och stor förmåga att erbjuda special och kundspecifika lösningar. Full kontroll i alla steg från konstruktion till tillverkning, montage och kvalitetssäkring gör att leveranstiderna är korta. Swissfluid är etablerat i Schweiz på mer än 5 000 m² där 60 medarbetare står till förfogande.