Markus Darinos ny VD för GPA Flowsystem

Den 1 juli tillträder Markus Darinos som VD för GPA Flowsystem. Han tar över efter Per-Olow Jansson, som varit bolagets VD sedan 1997. Per-Olow tillträder en tjänst inom GPAs ägarbolag Indutrade som Affärsområdeschef för område Flow Technology.

Markus har arbetat på GPA i 16 år på ett flertal positioner, och nu senast som chef för försäljning och marknad.

”Det känns väldigt spännande att få fortsätta den framgångsrika resa som GPA gjort sedan starten 1982. Mitt mål är att våra kunder ska fortsätta se oss som en självklar samarbetspartner och dra nytta av all den erfarenhet och kunskap som vi erbjuder. Vårt starka och engagerade team av medarbetare är nyckeln till att fortsätta behålla vår starka ställning på marknaden. Det tillsammans med starka leverantörer och produkter av hög kvalitet gör att jag ser fram emot en fortsatt rolig resa på bolaget”, säger Markus Darinos.

”Under mina snart 25 år som VD har GPA kontinuerligt utvecklats till en nära samarbetspartner som tillför en bred kompetens och optimala systemlösningar för varje applikation, säger Per-Olow Jansson. När jag nu lämnar över till Markus är det till en medarbetare som har bred erfarenhet från olika positioner inom företaget och jag är mycket nöjd med att Markus tillträder som VD. Markus står för kontinuitet men också för ständig utveckling och har stort fokus mot att göra vardagen enklare för våra kunder.”