FASERFIX BIG BL – 4 meters avvattningsränna levererad till Gryaab i Göteborg

Det är inte varje dag vi levererar FASERFIX BIG BL med en vikt på 3,2 ton. Rafael Stasinski, Konsult och Förvaltningstekniker på Gryaab förklarar varför valet föll på GPAs ränna FASERFIX BIG BL.

Vi valde FASERFIX BIG BL då den uppfyllde alla våra krav kring installationen. Vi ville även åt det bultfria fjäderbelastade SIDE-LOCK låssystemet som passade vår applikation perfekt!

Att installera en ränna som är 4 meter lång och väger 3,2 ton låter som en utmaning.

Då rännan levereras färdiggjuten i 4m längder med galler fastmonterat gick installationen väldigt smidigt, det behövdes inte någon formgjutning runt rännan. Bara att lyfta in, fylla i med sand runtomkring och sedan asfaltera till lämplig höjd, fortsätter Rafael.

Själva installationen av rännan utfördes av VKAB.
Det var enkelt och smidigt att installera, vi är väldigt nöjda med projektet, säger Ben Game, Arbetsledare på VKAB.

Vår målsättning är att vara med som stöd under hela projektet och att våra kunder ska känna sig välkomna att höra av sig vid frågor eller funderingar.

Samarbetet har fungerat effektivt på alla fronter. GPA har lyssnat på Gryaabs behov och kommit med flertalet förslag som sedan har skräddarsytts till en optimal lösning. Inga frågor var för små eller onödiga och allt svarades på med kort varsel, avslutar Rafael.

Vi vill passa på att tacka Gryaab och VKAB för ett bra samarbete och önska dem stort lycka till med framtida projekt!