Rörupphängning och vibrationskontroll som du kan lite på!

Rörupphängning och vibrationskontroll som du kan lita på!

Att kunna leverera rörupphängning och installationsmaterial var ett givet val för att bli än mer komplett mot dig som kund. Vi har lång erfarenhet av att välja rätt rörsystem till en mängd olika applikationer, och lika självklart ser vi till att du kan montera ditt system säkert och korrekt. Välj GPA som din samarbetspartner, enkelt eller avancerat – det gör ingen skillnad. Hos oss ska du kunna få alla delar som du behöver för att kunna slutföra ditt arbete.

Våra installationssystem

GPA lagerför ett helt Installationssystem bestående av rörupphängningar, skensystem och vibrationsdämpare i olika material och ytbehandlingar.

Produktsortimentet som är tillverkat av tyska Müpro är väl anpassat för både plast och metallrör. Produkterna kan väljas i korrosionsklass C1 för mindre korrosiva miljöer inomhus upp till klass C5M för offshore installationer. Vi erbjuder även ett komplett sortiment av glidstöd och rörklammer enligt SSG-standard. Produkterna håller mycket hög kvalitet, precis som våra rörsystem.

GPA Matavfallssystem – Ett medvetet val

GPA Matavfallssystem - Ett medvetet val I både storköks- samt bostadsmiljöer hanteras dagligen mängder med matavfall. Matavfall kan användas vid framtagning av...

GPA Betongskyddsliner – Ett bra skydd

GPA Betongskyddsliner - Ett bra skydd Har du problem med dina betongkonstruktioner eller är du i behov av att renovera din vattenreservoar?...