Linade ventiler – Av högsta kvalitet

Linade ventiler – AV HÖGSTA KVALITET

GPA Flowsystem har sedan starten 1982 varit specialister på rörsystem i korrosiva miljöer. Ett komplett system kräver också ett ventilprogram av högsta kvalitet. Kraven ökar ständigt på våra kunders krävande miljöer och aggressiva flöden som ska hanteras. GPA har levererat till en stor mängd projekt där linade rör, rördelar och ventiler varit ett måste för att tillhandahålla en säker transport av tuffa medier.

Nu erbjuder vi ett komplett sortiment av högkvalitativa ventiler och armaturer från Swissfluid som med lång erfarenhet och unik teknik har levererat produkter i flera olika utföranden och material.

I sortimentet finns kulventiler, vridspjällsventiler, membranventiler, kikventiler, backventiler och synglas. Alla produkter kan skräddarsys enligt specifika önskemål, oavsett om det gäller olika material, skyddsmålningar eller manöverdon och styrning. Känn tryggheten i att kunna hitta hela ditt system, från rör, rördelar och ventiler till upphängning och säkerhetsutrustning.

GPA Matavfallssystem – Ett medvetet val

GPA Matavfallssystem - Ett medvetet val I både storköks- samt bostadsmiljöer hanteras dagligen mängder med matavfall. Matavfall kan användas vid framtagning av...

GPA Betongskyddsliner – Ett bra skydd

GPA Betongskyddsliner - Ett bra skydd Har du problem med dina betongkonstruktioner eller är du i behov av att renovera din vattenreservoar?...