Stargun K-SB

Nästa generations extrudersvets till introduktionserbjudnande

Va roligt att du har hittat hit. Nu har du chansen att på prova på nya omarbetade Stargun K-SB till ett introduktionserbjudnade. Läs mer om erbjudandet längst ner på den här sidan. Nya K-Serien är inte bara en liten uppdatering utan verkligen en helt ny generation med en rad förbättringar som vi verkligen tror kommer uppskattas.

Modeller

Stargun K-SB serien kommer i tre olika modeller. Det som främst skiljer dem åt är hur många kilo de kan extrudera per timme från 2 kg/timme till 4 kg/timme.

Stargun K-SB20

Kan svetsa HDPE, PP och PVDF. Med en 4 mm HDPE-tråd kan den svetsa 2kg/timme.

Produktinfo

Stargun K-SB30

Kan svetsa HDPE, PP och PVDF. Med en 5 mm HDPE-tråd kan den svetsa 3kg/timme.

Produktinfo

Stargun K-SB40

Kan svetsa HDPE och PP. Med en 5 mm HDPE-tråd kan den svetsa 4kg/timme.

Produktinfo

Vad erbjuder nästa generation?

Nya Stargun K-serien har en rad nyheter och förbättringar. I princip hela svetsen är omarbetat från grunden och är nu stabilare och lättare att använda än någonsin tidigare.

  • Ny tystare motor
  • Omplacerat filter
  • Omarbetad mjukvara och elektronik
  • Nu med avlastningskrok

Vi tror verkligen du kommer uppleva nya Stargun K-serien som ett rejält lyft av en redan omtyckt extrudersvets.

Paket

När du köper en Stargun från GPA så kommer den alltid komplett och redo att startas. Maskinen kommer i en mycket robust och stryktålig stållåda som inte bara skyddar maskinen när den inte används utan håller även reda på tillbehören samt gör det lättare att transportera den. I paketet ingår även 2 stycken skor, dels den Platta skon men även en 90° sko. Slutligen så ingår även ett maskinstöd för att placera maskinen när den inte används.

Erbjudandet

Just nu har vi ett specialerbjudande* på Stargun K-serien.

*Erbjudandena gäller till den 31 Mars 2018. Priserna är nettopriser exkl moms och kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Erbjudandet gäller för en stycke svets per kund.

Fyll i formuläret nedan för att beställa en Stargun K till introduktionspris.
Leveransadress
Modell
-->