Linade ventiler - Av högsta kvalitet

GPA Flowsystem har sedan starten 1982 varit specialister på rörsystem i korrosiva miljöer. Ett komplett system kräver också ett ventilprogram av högsta kvalitet. Kraven ökar ständigt på våra kunders krävande miljöer och aggressiva flöden som ska hanteras. GPA har levererat till en stor mängd projekt där linade rör, rördelar och ventiler varit ett måste för att tillhandahålla en säker transport av tuffa medier. 

Nu erbjuder vi ett komplett sortiment av högkvalitativa ventiler och armaturer från Swissfluid som med lång erfarenhet och unik teknik har levererat produkter i flera olika utföranden och material.

I sortimentet finns kulventiler, vridspjällsventiler, membranventiler, kikventiler, backventiler och synglas. Alla produkter kan skräddarsys enligt specifika önskemål, oavsett om det gäller olika material, skyddsmålningar eller manöverdon och styrning. Känn tryggheten i att kunna hitta hela ditt system, från rör, rördelar och ventiler till upphängning och säkerhetsutrustning.

KULVENTIL, SBV

SBV är en unik PFA-linad kulventil för de tuffaste applikationerna, som används för korrosiva medier, heta vätskor och giftiga gaser. Ett kännetecken för SBV är konstruktionen med en axel och kula i ett stycke. Denna design innebär en garanterat lång livslängd, en driftsäker ventil och minimalt underhåll.

SBV
SRS

VRIDSPJÄLLSVENTIL, SBP

SBP är ett PTFE-linat vridspjäll som är en beprövad högkvalitativ processventil för ett brett spektrum av applikationer. Den används i olika industrier såsom kemisk, petrokemisk, farmaceutisk samt massa- och pappersindustrin såväl som gruvindustrin.  

MEMBRANVENTIL, SDV 

De viktigaste funktionerna för membranventilen SDV är tillförlitligheten och enkelheten. Konstruktionen och utformningen skapar en självdränerande ventil, vilket innebär att vätskan inte blir stående kvar i ventilen. Därför passar membranventiler för farmaceutiska och kemiska applikationer.

SDV
ventiler

VILL DU HA MER INFORMATION ELLER HJÄLP I DITT PROJEKT? 

Vi hjälper dig gärna! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.
Våra kunniga medarbetare svarar på dina frågor via telefon och e-mail.

SRS

CYLINDRISK KIKVENTIL, SCP

SCP är en ventiltyp som vi kallar för kikventil. Denna unika processventil
har som standard en cylindrisk fullflödes kik för on-off funktion. Önskas reglerfunktion av flödet används istället en V-formad kik.
 

KLAFFBACKVENTIL, SSC 

SSC är en klaffbackventil i PFA som kan monteras både horisontellt och vertikalt tack vare sin konstruktion. Stor öppningsvinkel på klaffen innebär goda flödesegenskaper, som minimerar tryckförluster i rörsystemet. Den toppmoderna designen med integrerade centreringsöglor i ventilhuset möjliggör en enkel montering och installation av ventilen.

SSC
SRS

KULBACKSVENTIL, SBC

Kulbackventilen SBC är lämplig för horisontella och vertikala rörsystem. De flexibla tätningarna vid kulans säte medför en mjuk avstängning med mycket låga tryckdifferenser. Media flödar fritt under hela öppningsförandet. 

SYNGLAS LINAT, SSP 

Synglas, SSP för kontinuerlig övervakning av frätande eller giftiga processmedier i flytande eller gasformigt tillstånd. Driftoperatören kan med hjälp av synglaset på ett enkelt visuellt sätt kontrollera om det finns ett flöde i rörsystemet.

SSP

Marie

Marie Juliusson

Teknisk Försäljning, Industri/VA

Tel +46 (0)431-44 58 09

E-post mj@gpa.se

Jonas

Jonas Vestin

Teknisk Försäljning, Industri

Tel +46 (0)31-750 42 93

E-post jv@gpa.se

Johnny

Johnny Ekberg

Teknisk Försäljning, Industri

Tel +46 (0)8-598 870 11

E-post je@gpa.se

-->