Miljövänlig och säker provtagning

Inom modern processteknik är det viktigt med korrekt och säker provtagning. Höga kvalitetsmål, minskade toleranser, garanterad personsäkerhet och större miljökrav är faktorer som ökar trycket på industrin att förbättra provtagningen. GPA Flowsystem har mångårig erfarenhet och erbjuder marknadens bästa lösningar för representativ provtagning på ett tryggt och miljömässigt sätt. GPA erbjuder världsledande produkter från Swissfluid, som har specialiserat sig på tillverkning av säkra och användarvänliga provtagningsventiler och -system som innehåller flera innovativa lösningar. 

VARFÖR SKA MAN VÄLJA VÅRA PROVTAGNINGSSYSTEM?

• Skräddarsy systemet efter applikation och krav

• Extremt representativ provtagning ger kvalitets och processförbättringar

• Klarar höga tryck och temperaturer

• Tillbehör för olika provuttag, t ex flaska med säkerhetslock eller septum

INLINE PROVTAGARE, SIV

GPAs Inline provtagare serie SIV installeras när säker och representativ provtagning av korrosiva och aggressiva media är högsta prioritet. Inline provtagaren placeras direkt i rörledningen eller i en by-pass till rörledningen, både horisontellt som vertikalt.

 

Läs mer om SIV här!

 

 

SIV

INLINE PROVTAGARE, SSB 

GPAs Inline provtagningsventil SSB är enkel och säker att manövrera och tar ut en representativ och förutbestämd volym av en vätska som även kan innehålla partiklar eller vara högviskös.

 

Läs mer om SSB här!

 

SSB
SRS

REAKTORPROVTAGARE, SRS

SRS reaktorprovtagare är en utrustning för toppmontering på en reaktor eller tank, där provtagaren ansluts med ett dykrör för provuttag på önskad nivå i tanken. SRS erbjuder många fördelar och tack vare flexibla lösningar kan den anpassas till sin applikation. Används ofta inom kemisk- och farmaindustri.  

SRS

REAKTORPROVTAGARE, SRS-P-P

Provuttag från tankar och reaktorer där en membranpump krävs förcirkulation av mediat. Med provtagarenheten tas ett önskat prov med hjälp av vakuum eller tryck. En stor bredd av tillbehör finns till grundversionen med skräddarsydda lösningar. 

SRS

REAKTORPROVTAGARE, SRS-P

Reaktorprovtagaren av typen SRS-P kundanpassas efter installationens driftförutsättningar. Versionen är helautomatisk och SRS-P är konstruerad för genomströmmande prov och automatisk rengöring av hela systemet efter varje provtagning. 

Swissfluid

VILL DU HA MER INFORMATION ELLER HJÄLP I DITT PROJEKT? 

Vi hjälper dig gärna! Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.
Våra kunniga medarbetare svarar på dina frågor via telefon och e-mail.

PROVTAGNINGSSYSTEM, SSO 

SSO är en serie manuella provtagningssystem för kontinuerliga och slutna provtagningar av media i både flytande och gasform. Systemen är helt täta, tar representativa prover, är enkla att använda samtidigt som miljön och operatörens säkerhet är i centrum.

 

Läs mer om SSO här!

 

SSO

PROVTAGNINGSSTATION, SSO 

Provtagningsstationen SSO är kundspecifik och tillverkad efter applikationen. Genom att separera en förutbestämd volym från processens huvudflöde fås ett representativt prov av trycksatt media, utan att kompromissa med operatörens säkerhet.

 

Läs mer om SSO här!

 

SSO provtagningssystem

PROVTAGNINGSSYSTEM, SSO-C-KOMBINERAD 

I kombination med Inline provtagaren SIV cirkuleras media i både flytande och gasform före provuttag. Den tekniska lösningen ger ett representativt prov. Manövrering och rengöring är mycket enkelt att utföra. 

 

Läs mer om SSO-C här!

 

SSO-C

PROVTAGNINGSSYSTEM, SSO-P-PANEL

Denna version används både stationärt och mobilt när prover från flera provuttag önskas till en samlad enhet. Utrustningen finns i många utförande och anpassas efter kundens önskemål. Snabbkopplingsmekanismen på provtagningscylindern innebär att denna kan tas bort snabbt och säkert.

 

Läs mer om SSO-P här!

 

SSO-P

Marie

Marie Juliusson

Teknisk Försäljning, Industri/VA

Tel +46 (0)431-44 58 09

E-post mj@gpa.se

Jonas

Jonas Vestin

Teknisk Försäljning, Industri

Tel +46 (0)31-750 42 93

E-post jv@gpa.se

Johnny

Johnny Ekberg

Teknisk Försäljning, Industri

Tel +46 (0)8-598 870 11

E-post je@gpa.se

-->