Våra kärnvärden

Kompetens

Vi är experter på flödesteknik. Med stor förståelse och kunskap om alla delar av processen för ett säkert flöde ställer vi rätt frågor för att skapa den bästa lösningen. Vi har valt ut det bästa sortimentet från leverantörer som uppfyller våra höga krav på kvalitet, flexibilitet och pålitlighet. 
 
Kombinationen av teknisk kompetens och djup kunskap om de bäst lämpade produkterna beskriver vår organisation då alla våra säljare är utbildade ingenjörer och specialister på ett eller flera av våra fokusområden.
 

Rådgivning

Vår kompetens gör störst nytta när den förmedlas vidare. Det är en självklarhet för oss på GPA att hjälpa, utmana och vägleda våra kunder. Våra kontaktvägar innefattar snabb personlig service via telefon och mail samt detaljerad information i våra kataloger och på vår webbplats. 
 
GPA ägs inte av någon enskild tillverkare utan vi har valt att jobba med de ledande tillverkarna i främst Europa för att själva kunna kombinera och erbjuda de bästa lösningarna.
 
GPA Academy är en viktig del av rådgivning. Vi erbjuder kurser där våra kunder kan lära sig mer om olika plastmaterial, installation och svetsning i både plast och metall.
 

Utveckling

För att kunna erbjuda de bästa lösningarna för ett säkert flöde ser vi till att ligga i framkant och uppdatera framkant och umed nya material, nya produkter och ny kunskap. Vi utvärderar vårt arbete kontinuerligt för att hålla hög total kvalitet och genom dialog med våra kunder förstår vi deras behov och kan utveckla vårt utbud. 
 
Med GPA som partner kan du vara säker på att du hela tiden är uppdaterad med det senaste och att du får en anläggning som är anpassad för framtiden. Utveckling handlar även om miljö och att arbeta systematiskt för att påverka miljön så lite som möjligt. Vi är stolta över att en hel del av de produkter vi säljer installeras i nya, innovativa system som har positiva effekter för miljön. Även i vårt eget arbete strävar vi hela tiden efter att minimera vår egen miljöpåverkan.
 

Pålitlig

Vi på GPA tror på långsiktighet och nära samarbeten i allt vi gör. Därför genomsyras hela vår verksamhet av en ansvarstagande inställning, oavsett om det handlar om kundbemötande, samarbeten med leverantörer eller hur vi beter oss mot varandra som medarbetare. Det är när vi tar ansvar, är ärliga och behandlar andra som vi själva vill bli behandlade som vi upprätthåller vår trovärdighet och fortsätter att skörda framgångar.
 
En stor del av vår pålitlighet hänger ihop med logistik och att få fram produkterna i tid. Därför har vi ett logistiksystem med modernt lager och snabb orderhantering. Eftersom vi själva sköter leveranserna kan vi hitta alternativ eller driva fram snabba lösningar från våra leverantörer när tiden är extra viktig.
 
-->