NU LANSERAR VI NYA PUMPSTATIONER!

Enkel installation, flexibelt användande


- Nya pumpstationerna
Minilift S, Aqualift S Compact & Aqualift F Basic

Minilift S

Tvättmaskin, vask och dusch kan alla bli kopplade till den nya kraftfulla Minilift S samtidigt. Den välutvecklade pumpstationen gjuts ner i golv för optimal platsbesparing. Den integrerade golvbrunnen i locket tar hand om allt ytvatten. Om ett rör börjar läcka eller vid översvämning så pumpar Minilift S bort vattnet och håller källaren torr. Nya Minilift S levereras färdig att använda med en flottörstyrd 300 watts pump.

Kommer inom kort – Håll utkik!

Minilift S
Aqualift F ny

Aqualift S Compact

Nya Aqualift S Compact är en modifierbar platsbesparande pumpstation, vilken enkelt kan bli uppgraderad efter installation. När den är installerad - nedgjuten i golvet är pumpstationen nästan osynlig och hörs knappt tack vare de gummiupphängda pumparna. Den integrerade golvbrunnen i locket tar hand om allt ytvatten samt att den skyddar källaren mot översvämning eller läckande rör. Aqualift S Compact levereras med en eller två pumpar som efter önskemål styrs med flottör eller tryckgivare.

Kommer inom kort – Håll utkik!

Aqualift F Basic

De bästa besluten är de som du inte behöver tänka på mer än en gång. Att välja pumpstation är nu en av dem. Nya Aqualift F Basic erbjuder det bästa av två världar! Det är en kraftfull kompakt pumpstation för avloppsvatten med WC anslutning som tack vare en välutvecklad teknik är enkel att installera och serva. Den levereras färdig att använda med en flottörstyrd 1300 watts pump.

Kommer inom kort – Håll utkik!

 

Pumpstation F Basic

Kontakta oss

Andreas

Andreas Ebbesson

Divisionschef Avloppsteknik

Tel +46 (0)431-44 58 32

E-post ae@gpa.se