VAD ÄR ETT WEBBINARIUM?


Ett webbinarium är ett seminarium som hålls via webben, där det finns möjlighet att ställa frågor och få svar samt ta del av andra deltagares frågor och funderingar. För att kunna delta krävs en dator med stabil internetuppkoppling samt högtalare eller hörlurar.

Webbinarium

Anmäl dig till våra webbinarier för korta presentationer och utbildnignar om det senaste inom flödesteknik. Läs mer om de webbinarier som är planerade framöver här nedan och boka sedan in dig via formuläret längst ner på sidan. Du kommer sedan få all nödvändig information mailad till dig. Varje webbinarium pågår cirka 15-30 minuter.


Materiallära om plast

Marcus Hermansson - 31 Januari 2018 klockan 10:00

Del 2 av 3 - Hur väljer man rätt material?
Att välja rätt material till rätt applikation kan vara en utmaning. Dels så finns det ett gäng aspekter att ta hänsyn till såsom själva applikationen i sig (tryck, temperatur, media), dels så finns det en ekonomisk aspekt och slutligen en praktisk aspekt i form av personal som kan hantera materialet. En vanlig fråga som är lätt att glömma att ställa sig själv är: Hur länge ska det här systemet hålla utan underhåll? Missa inte den här chansen att ta din kunskap om materiallära till en ny nivå. Läs mer