GPA Live – 11 maj kl 9.30 översvämningsskydd

Alexander Johansson, Isak Lindskog och Joacim Dufva fördjupar sig i GPAs utbud av översvämningsskydd. Varje år förstörs värden motsvarande flera miljarder kronor på grund av översvämningar i källare. Vi dimensionerar och levererar kompletta system för översvämningsskydd för fastigheter. Beroende på vilka värden som ska skyddas och hur riskbilden ser ut kan vi erbjuda både enklare bakvattenventiler för enfamiljsbostäder och mer avancerade system för flerbostadshus

Anmäl dig till GPA Live 11 maj här:

Se vårt tidigare GPA Live om översvämningsskydd

Varje år förstörs värden motsvarande flera miljarder kronor på grund av översvämningar i källare. Vi dimensionerar och levererar kompletta system för översvämningsskydd för fastigheter. Beroende på vilka värden som ska skyddas och hur riskbilden ser ut kan vi erbjuda både enklare bakvattenventiler för enfamiljsbostäder och mer avancerade system för flerbostadshus. Alexander Johansson och Isak Lindskog presenterar våra smarta översvämningsskydd för fastigheter.

Hoppas vi ses på live eventet!

Alexander Johansson, Isak Lindskog och Joacim Dufva fördjupar sig i GPAs utbud av översvämningsskydd. 11 maj kl 9.30 Det vill du inte missa!