Lagerchef till GPA Flowsystem, Hjärnarp

Om tjänsten

Har du har erfarenhet av att lagerlogistik och ledarskap och söker en ny utmaning i ett mindre bolag med närhet till ledning och beslut? Är du handlingskraftig och brinner för att bygga team och utveckla effektiva logistikflöden med goda resultat? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Lagerchef hos GPA Flowsystem i Hjärnarp!

GPA Flowsystem är ledande inom flödesteknik och systemlösningar på den skandinaviska marknaden med ett heltäckande erbjudande av teknisk kunskap, produkter och logistik. GPA Flowsystem har bolag i Sverige, Norge och Danmark, omsätter cirka 175 miljoner i Sverige. Huvudkontoret med verkstad och lager är beläget i Hjärnarp där 45 anställda arbetar. GPA Flowsystem ägs av det börsnoterade bolaget Indutrade AB.

Som lagerchef hos oss på GPA Flowsystem har du helhetsansvar för lagerverksamheten med personalansvar för lagrets 7 medarbetare, budget- och resultatansvar samt arbetsmiljöansvar. Du leder, planerar, analyserar och optimerar flöden för lagerverksamheten. Du ansvarar för att struktur och planering finns för att leverera under utsatt tid på ett kostnadseffektivt sätt och att lagerlogistiken når uppsatta mål gällande kvalitet, utveckling, lönsamhet och kundnöjdhet. Tjänsten är placerad vid bolagets verksamhet i Hjärnarp. Du rapporterar till Inköp- och Logistikchef.

Arbetsuppgifter:
• Effektivisera processer kopplade till in- och utleveranser
• Kontakt med externa transportörer och leverantörer samt vara delaktig i upphandlingar och avtal som rör lagerfunktionen
• Driva kontinuerligt förbättringsarbete
• Coacha och leda lagrets personal
• Driva vidareutveckling av IT-system kopplade till logistikavdelningen

Din profil

Vi söker dig med några års erfarenhet av ledarskap och en liknande roll inom lager och logistik. För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och utvecklingsinriktad, en person med ett lösningsorienterat förhållningssätt som gillar att arbeta både operativt och strategiskt för att nå uppsatta mål och bidra till goda resultat. I ditt arbete är du handlingskraftig, ordningsam och strukturerad.

Som ledare är du kommunikativ, modig och trygg med förmåga att bygga team, skapa engagemang och motivera dina medarbetare.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, du har hög IT-kompetens och vana att arbeta med digitala affärssystem. Har du erfarenhet av arbete i affärssystemet Pyramid är det meriterande.

Intresserad av tjänsten?

För dig som brinner för lagerlogistik och ledarskap och söker en roll i ett mindre bolag där du får stor möjlighet att påverka är rollen som lagerchef hos GPA Flowsystem som klippt och skuren!

Ta chansen och ansök om tjänsten snarast, intervjuer kommer att ske löpande. I den här rekryteringen samarbetar GPA Flowsystem med Logent Rekrytering. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi har dessvärre ingen möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth på marie-louise.baath@logent.se
Välkommen med din ansökan!