Ökat kundfokus vid expansion

Per-Olow Jansson (VD), Kenny Constanzo (teknisk ansvarig) samt Madeleine Arvidsson (ansvarig för innesälj) har alla varit delaktiga i expansionen av GPA i Hjärnarp.

Vid expansionen av huvudkontoret i Hjärnarp utanför Ängelholm har GPA satsat på sina kunder. Enligt Per-Olow Jansson, VD, innebär byggnationen stora fördelar för kunderna, så som bättre service, ökad tillgänglighet av produkter, större utbildningsutbud samt bredare produktspektra.

Byggnationen startade 2012 och blev klar i juni i år. De främsta anledningarna för expansionen var att skapa mer lagerplats och en svetsverkstad för utbildning.
– Vi har byggt för framtiden. Vårt nya lager har närmare 1000 nya pallplatser. Vi har även utökat med fler kontor så att vi kan expandera med personal när det behövs, säger Madeleine Arvidsson, ansvarig för innesälj och projektledare för byggnationen.

Nytt lager
En stor del av byggnationen är det nya, större lagret. Detta innebär att GPA kommer att sälja nya produkter, både från befintliga och nya leverantörer.  Dock är det viktigt att hålla balansen mellan att vara expert eller generalist, menar Per-Olow Jansson.
– Det är viktigt att vi behåller vår expertis även när vi tar in fler produkter. För kunden är vi en pålitlig partner och bollplank. Vi förstår kundens process och kan rekommendera rätt produkt på rätt plats, säger Per-Olow Jansson.

Bättre service
För kunden innebär tillgänglighet fler produkter och bättre service eftersom denne inte behöver vänta på delleveranser. Byggnationen innebär även fler utbildningar och demonstrationer i svetsverkstaden.
– Det har visat sig att vår certifierande svetskurs är mycket populär. Vi kommer därför utöka med fler utbildningar, även mer grundläggande kurser, säger Per-Olow Jansson.

Kenny Constanzo, teknisk ansvarig, har varit en av drivkrafterna bakom den nya svetsverkstaden och dess kalibreringsverkstad. GPA har nästan tiodubblat storleken på svetsverkstaden till nuvarande 170kvadratmeter.
– Jag tycker att vi har vi fått Skandinaviens bästa svetsverkstad för utbildningar. Många kunder har varit imponerade när de ser hur den nya lokalen blev, avslutar Kenny Constanzo.

Under hösten kommer GPA att hålla olika arrangemang i de nybyggda lokalerna. Mer information kommer inom kort på vår hemsida.

GPA expanderar

Bland annat har nya kontor och en ny svetsverkstad för utbildning (till höger på bilden) byggts.

GPA utökar

Det nya lagret har närmare 1000 nya pallplatser (till vänster på bilden).